Saturday, 25 May 2013

Hai kawan kawan hari ini saye and keluarga pegi tesco tapi kesian lah abang harith die x dapat pegi kerane die ade kat asrama kesia

Friday, 24 May 2013

Hai name saye hanis nadhirah binti zul faizal fadillah umur saye 11tahun.hahahahahahaaaaa.......

Tuesday, 11 December 2012

dlm blogger ni pasal abg saye saje hahahahahahahahaahahahha...........................
hahahahahahahaha.................................... agaknye abg harith dan ang hakim bleh berubah ke

Sunday, 9 December 2012

asyik -adsyik nak marah org tk pernah nak baik sejak opah blik kampung abg harith dan abg hakim dah menjadi jadi jahat sampai  tapi paling best nye abg akan duduk asrama hahahahaha..........
saye benci abg saye kadang -kadang rasa nak tumpuk je tapi nak buat macam mana dua org tu dah lah kuat mane nak bleh lawan dah lah badan besar dah lah gemur
abg harith dan abg hakim dah jadi pembuli ,dah  asyik-asyik buli 



          ade lah org nye